Meer veerkracht en minder stress in jouw leven? Dat is onze missie!

Veerkracht is een vaardigheid die je helpt om op een positieve manier om te gaan met moeilijkheden, tegenslagen, veranderingen en stress. Ook in moeilijke tijden blijf je positief en toekomstgericht denken, en blijf je sterk. Kortom: je leert om ‘terug op te veren’.

Heb je vaak last van stress? Pieker je constant of heb je nood aan rust in je hoofd? Dan kan ik je als ervaren stress en burn-out coach helpen om opnieuw meer veerkracht te ontwikkelen!

Vraag je kennismakingsgesprek aan
Els Tiri
Bouw je veerkracht op met onze praktische handvaten die je stressbestendigheid verhogen en een burn-out helpen vermijden.

Samen je veerkracht versterken

Veerkrachtig zijn is een waardevolle eigenschap. Het helpt je om proactief te zijn als er veranderingen gebeuren in je leven. Je leert om de regie zelf in handen te houden en dit zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Je veerkracht verbeteren is niet iets wat je in één dag doet. Het is een proces dat gekenmerkt wordt door vallen en opstaan. Als veerkrachtcoach en stress en burn-outcoach ondersteunt Els Tiri je in jouw eigen groeiproces en in de ontwikkeling in je job.

Coaching op maat

Ieder mens is uniek, dus zorgen wij voor een coachingstraject op maat. Om je veerkracht terug op te bouwen reiken we je handvaten aan om met stress om te gaan en burn-out te vermijden.

Els Tiri wilt je een spiegel voorhouden, maar fungeert ook als klankbord en geeft je de nodige ondersteuning als je het moeilijk hebt. Wij helpen je om je terug energiek en gelukkig te voelen, zowel op mentaal, sociaal als fysiek vlak. Wij leren je om je eigen grenzen te leren kennen zodat je op tijd “stop” kan zeggen. Wij leren je dat me-time ook belangrijk is en dat je niet altijd moet zorgen voor anderen maar ook voor jezelf. Met behulp van verschillende technieken en oefeningen gaan we je veerkracht vergroten. Het doel is om je focus, optimisme, zelfcontrole en bewustzijn een boost te geven, zodat je (terug) sterk en veerkrachtig in het leven staat.

background circles Tiri bedrijfsconsulting

Zo werkt jouw veerkrachtcoach

  • Het intakegesprek is altijd gratis
  • We plannen een traject van 4 tot 8 sessies
  • We formuleren een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • Er volgt een evaluatie
  • Indien je dat wenst, is je coach beschikbaar voor opvolggesprekken

Wil je meer inzicht krijgen waarom je stress hebt of waarom je blokkeert in je job? Wil je weten wat je drijft, wat jouw talenten zijn, wat je denk- en leefwereld is en hoe je die kan verbeteren?

Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan Of informeer direct over onze trajecten, workshops en teambuildings

Dit vertelt Eline over Tiri Consulting

Ik had een burn-out en zocht hulp bij Tiri HR consulting. Els heeft veel naar me geluisterd. Haar empathie is enorm. Zij heeft mij ook heel goed uitgelegd wat een burn-out is. Na 6 maanden intensieve (12 sessies) begeleiding van Tiri HR Consulting, durf ik te zeggen dat ik terug positief in het leven sta en er terug rust is in mijn hoofd. Ik sla niet meer onmiddellijk in paniek. Els brengt rust, kan fantastisch goed luisteren en geeft je terug energie. In mijn eerste jaar ging ik om de 3 maanden op 'onderhoud' als ik voelde dat ik dreigde te hervallen. Nu 2 jaar later ga ik meestal 2 per jaar nog langs Els.

Dit vertelt Bart over Tiri Consulting

Dank je wel Els! Eke dag opnieuw besef ik wat jij bijgedragen hebt aan mijn herstel. Het is zweten en zwoegen geweest maar stilaan kom ik er. Een andere manier van leven die heel goed aanvoelt. Je bent TOP! mercie.

Els Tiri staat als stress en burn-out coach voor je klaar

Je leert om te gaan met stress, burn-out te vermijden en veerkracht te creëren. We staan klaar voor:

  • Mensen die op dit ogenblik in een burn-out hebben en zonder hulp niet meer kunnen functioneren.
  • Mensen die voelen dat ze met stress geconfronteerd worden en voelen dat ze stilaan in de gevarenzone komen en hulp nodig hebben.
  • Mensen die meer veerkracht in hun leven willen om zo’n burn-out te voorkomen.
  • Mensen die op een keerpunt in hun leven of carrière staan en niet meer weten hoe ze vooruit moeten.

Herken je jezelf?

Zet vandaag dan nog de eerste stap naar meer rust in je hoofd!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan